Kérdése van? Telefon: +36 1/253-02-67
info@bastyamillenium.hu
 
Kérdése van? Telefon: +36 1/253-02-67
info@bastyamillenium.hu
 

Generál kivitelezés

 

Kivitelezőként teljes egészében levesszük a terhet Megrendelőink válláról, cégünk feladata a kivitelezési munkálatok teljes körű, zökkenőmentes lebonyolítása, a munkafolyamatok megszervezése, a minőségi követelmények betartatása, az építőanyag ellátás biztosítása. A munkafolyamatok során mindvégig biztosítjuk Megrendelőink számára a folyamatos kapcsolattartás és ellenőrzés lehetőségét, a munkálatok elvégzése a Megbízók igényei és elképzelései alapján történik, garanciális kérdésekben a kivitelezés lezárulását követően is állunk Megbízóink rendelkezésére.

4036
4038
 

Felújtás – átalakítás – bővítés

 

Legyen szó akár egy régi épület, vagy akár egy új építésű ingatlan felújításáról, átalakításáról, bővítéséről, cégünk a kivitelezés kezdeti fázisától segíti Megrendelőit a számukra legoptimálisabb lehetőség kiválasztásában. Nagyobb átalakítások esetén mérnöki, statikusi szaktanácsadással is támogatjuk a biztonsági állapot megőrzését, kiemelt hangsúlyt fektetve az építési szabványok és előírások betartására.

 

Energetikai korszerűsítés

 

Az energiahatékonyság megőrzését és növelését szem előtt tartva, olyan megoldási javaslatokkal – pl. homlokzati nyílászárók cseréje, a homlokzat hőszigetelése, az épületgépészeti rendszerek energia-megtakarítást eredményező cseréje, vagy akár megújuló energiafelhasználást elsősegítő rendszerek kiépítése – támogatjuk Megrendelőink elképzeléseit, melyek elősegítik az energiafelhasználás hosszú távú költséghatékony fenntarthatóságát.

4040
4042
 

Projektmenedzselés, projektszervezés

 

Megrendelői igény esetén már a beruházások megtervezésekor, előkészítésekor részt vállalunk az építési tevékenység kapcsán felmerülő feladatok megszervezésében és összehangolásában is. Szakmai tanácsadás, szakhatóságokkal való kapcsolattartás, kiviteli tervek elkészíttetése, hatósági engedélyek beszerzése, a kivitelezésben részt vevő vállalkozók munkájának koordinálása révén hatékonyan segítjük Megrendelőinket kitűzött céljaik és elképzeléseik megvalósításában.

 
Bővebb információért keressen minket bizalommalKapcsolat